Over We-IT

We-IT is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in beveiligingsoplossingen in de breedste zin van het woord.

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt op het gebied van antivirussoftware. Voor de zakelijke markt hebben wij een uitgebreid portfolio waarin alle aspecten van it-beveiliging aanbod komen.

 

Zakelijk:

 

Door onze expertise hebben wij door de jaren heen een aanzienlijk klanten bestand opgebouwd, van MKB tot grote Enterprise netwerken.
Wij hebben onze klanten voorzien van end-point security tot grote firewalls aan de ingang van het bedrijfsnetwerk.

Klik hier voor meer informatie over onze diensten en producten.

Waarom een breed assortiment virusscanners?

Als een van de grotere resellers van NOD32 Antivirus kregen wij vragen vanuit onze klanten om meerdere producten te leveren. Men was tevreden over onze dienstverlening maar wilde meerdere merken virusscanners op de diverse lagen van het netwerk. Denk hierbij aan verschillen tussen de virusscanner op de firewall, storage en de cliënts.

Om goed op de hoogte te blijven van de producten die wij voeren, volgen onze medewerkers continue trainingen die verzorgd worden door de leveranciers. Aangevuld met praktijkervaring en een gedegen kennis van de diverse operatingssystemen maakt dat We-IT voor haar klanten meer een partner dan een leverancier is op het gebied van antivirusoplossingen.

 

Particulier:

 

www.antivirusvergelijk.nl is een initiatief van We-IT. Op deze site kunnen consumenten alle grote antivirusscanners vergelijken op kwaliteit, functionaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid.

Op basis van 2 onafhankelijke testen berekenen wij de kwaliteit van de diverse scanners. Er wordt vanuit de diverse producenten gerefereerd naar testen waarvan niet duidelijk is of deze testen door iemand gesponsord zijn. We-It maakt gebruik van AV-Comparatives en Virus Bulletin waarvan het Amtso heeft verklaard dat deze niet gesponsord worden door leveranciers.

Daarnaast zijn beide testen transparant in hun testresultaten, die (tegen betaling) volledig opvraagbaar zijn. Hierin is precies te zien wat men op welke manier getest heeft en wat de resultaten van de test zijn per product.
Door onze experts worden relevante zaken verwerkt in het vergelijkingssysteem van de website. Hierdoor kunnen consumenten een betrouwbaar vergelijk krijgen uit de kwaliteit van de diverse producten.

In ons helpdesksysteem worden alle vragen die binnen komen gemarkeerd per product waardoor klanten kunnen zien van welke producten er veel of weinig vragen gesteld worden. Bij de uitkomst op de website worden natuurlijk het aantal verkopen meegewogen. Product A met 1000 verkopen en 200 vragen zal beter scoren dan product B met 500 verkopen en 200 vragen omdat procentueel gezien product A minder vragen heeft.